Interview met Connor Rousseau & Yves Lambrix

Vandaag draaiden de activiteiten op hogeschool PXL helemaal om de aanstaande verkiezingen. Er vonden diverse interactieve activiteiten plaats om jongeren te stimuleren na te denken over het belang van hun stem. Journalist Yves Lambrix legde uit waarom het uitbrengen van je stem zo essentieel is. Hij gaf aan dat jongeren zich bewust zijn van de naderende verkiezingen. Connor Rousseau was er ook bij tijdens een kookworkshop, waar hij eveneens de verkiezingen besprak. Hij spoorde de jongeren aan tot kritisch denken. Yves Lambrix en Connor Rousseau waren niet de enige sprekers; journalist Joël De Ceulaer en de burgemeester van Hasselt, Steven Vandeput, waren ook aanwezig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.